Ei helg i Kaupanger, oktober

10kaup01Etter et par late dager hos tanta og onkelen til Bjarte i Kaupanger, tok vi en omvei på kjøreturen tilbake til Bergen. Ved utløpet av Lærdalstunnelen svingte vi av mot Aurlandsvangen, snirklet oss opp flere smale, krappe svinger, og var til slutt fremme ved Stegastein, et utsiktspunkt 650 meter over Aurlandsfjorden.

10kaup02Vi ble møtt av små snøflak og lett skodde der oppe,

10kaup03samtidig som sola såvidt brøt gjennom skylaget.

10kaup04shDagen før gikk hele gjengen opp Amlaholten i Kaupanger. Vel oppe tok vi menneskene oss en kakaopause, mens bikkja fikk lete etter godbiter, og riste godt på ei gjenglemt lue. Vi har funnet ut at vi må gi henne noe vettugt å gjøre de gangene vi tar oss en lengre pause, ettersom hun så fort blir sutrete og masete og skal videre!, selv når hun er løs og kan gå akkurat hvor hun vil.

10kaup05Bjarte koste seg i skogen.

10kaup06Utsikten fra (det jeg iallfall tror var) toppen av Amlaholten. Fjell, fjord og solskinn. For en kombinasjon.

strekPlutselig har det gått en månede siden forrige innlegg. Det har skjedd så mye i løpet av den tid, og jeg har hatt så mye å tenke på, at blogg og blogglesing ikke har blitt prioritert. Kanskje er jeg tøff nok til å fortelle om det en dag, kanskje ikke. For å se det positive i at jeg har postet få innlegg, betyr det bare at færre avfølger meg. Har oppdaget at jeg mister følgere når jeg poster innlegg, men ikke til ellers. Så nå kommer det til å gå nedover igjen, haha. Jeg burde kanskje blitt mer oppfinnsom når det kommer til overskrifter, men det er vel ikke akkurat det som er grunnen til at folk stikker. Kan komme på flere andre grunner: Lite variasjon i innleggene, middels bra tekst og bilder, få samfunnsengasjerte innlegg, få kosmetiske operasjoner. Men har jeg tenkt å gjøre noe med det før noen faktisk klager? Nei. :-*

4 kommentarer på Ei helg i Kaupanger, oktober

 1. Kristine
  07.11.2016 at 22:17 (2 år ago)

  Magiske bilder som alltid! Jeg må ta meg tid til å utforske mer av Sogn og Fjordane en dag. Så fantastisk fint fylke.
  Og håper det går bra med deg! Sender en varm klem!

  Svar
  • Line Augusta
   10.11.2016 at 15:04 (2 år ago)

   Ja, det er nydelig! Både innerste, ytterste, øverste og nederste del, og det i midten, haha. Er så glad for at Bjarte sin familie har både hytte og feriehus der, slik at vi bestandig har en grunn til å kjøre oss en tur.
   Tusen takk! <3 Det går likar no. Ikke bra, men bedre. :-)

   Svar
 2. June
  07.11.2016 at 23:43 (2 år ago)

  Nyyydelige bilder! Jeg kommer ikke til å avfølge, heller et fint fotoinnlegg i måneden enn sponsa sminkeinnlegg hver dag altså.
  Håper det går bra med deg, da <3

  Svar
  • Line Augusta
   10.11.2016 at 15:15 (2 år ago)

   Så kjekt å høre! Hadde ikke vært så verst å tjene seg rik på sponsa sminkeinnlegg, da… Men jeg får dårlig samvittighet bare av å tenke tanken på å gjøre bloggen om til sminkeblogg, haha.
   Takk, det går bedre. <3 :-)

   Svar