Gullkledd Vona i oktober

10vona1Nå er det over og ut for disse høstfargene i fjellet oppe ved Vonavatnet, der familien til Bjarte har hytte. Bakken og trærne har blitt vinterhvite. Akkurat slik jeg skulle ønske det var også her i Bergen. I stedet er byen dekt av ulike nyanser av brunt og grått. Brune trær, brunt løv på bakken. Grå gater, grå hus, grå skyer. Bortsett fra oppe på Ulriken, der det har kommet et lett dryss med snø. For noen dager siden så jeg opp dit gjennom soveromsvinduet, og det var så fint og opplyst bak masta. Jeg sa at det hadde vært kult om det kanskje var månen som hadde plassert seg akkurat der, på toppen av Ulriken. Mens jeg egentlig tenkte at de sikkert bare testet ut noe lys. Da jeg kun få minutter senere så opp mot Ulriken igjen, så jeg at jovisst var det månen. Så utrolig fint?! Synd jeg har et for dårlig kamera, og objektiv, til å fange slike øyeblikk. Jeg ønsker jeg meg altså nytt kamerahus og objektiv til jul, for den som lurer. I tillegg ønsker jeg meg platespiller, symaskin, valp…

10vona2 10vona3 10vona410vona5c 10vona6b 10vona7

3 kommentarer på Gullkledd Vona i oktober

 1. June
  22.11.2016 at 11:39 (2 år ago)

  Så fantastiske farger <3 Den øverste bildet er det et eller annet med som jeg liker skikkelig godt! Syntes først det så ut som en fjelltopp, men så er det jo vann der, litt sånn… optisk illusjon? Er det ikke det det heter? Bilde nr. 3 er også helt nydelig, fargene og "teksturen" mot hverandre. Skikkelig fint.

  Svar
  • Line Augusta
   22.11.2016 at 15:39 (2 år ago)

   Mh, vi var heldige som traff så godt med besøket vårt på hytta denne gangen. Tidligere år har vi bestandig kommet for sent, og alt har rukket å bli brunt.
   Du har rett i at det kan se litt ut som en fjelltopp! Med noen store steiner som spretter ned den ene fjellsida. :-D Ja, jeg liker så godt kombinasjonen av mørk blå og gul/oransj. Delt førsteplass med kombinasjonen rosa og grønn!

   Svar
 2. Kristine
  23.11.2016 at 18:06 (2 år ago)

  Høstfjellet! <3

  Svar