Jeg har blitt forfatter!

201Tulla. Ville bare prøve meg på en clickbaitoverskrift. Første og siste gang! Funka det? (Nei.) Bjarte mente jeg så ut som en Trondheimsforfatter på jakt etter portrett til sin nye bok på dette bildet, og nå er det jo passende nok NaNoWriMo; national novel writing month. Målet for folk er å skrive 50 000 ord i løpet av måneden, men jeg både tror og håper det målet er for spesielt interesserte. Så langt har jeg skrevet like over 2000, fordelt utover fir-fem dager. Det er litt stusselig, men jeg tenker mest at dette er en grei måte å få meg selv til å begynne å skrive igjen. Jeg har jo ikke skrevet en eneste tekst siden videregående. Det er snart ti år siden, det.

Jeg vet ikke om jeg kommer til å legge ut noe av det jeg har skrevet, kanskje et lite utdrag? Teksten jeg har begynt å skrive på heter Nidelven stille, og det hele starter som en småsøt kjærlighetshistorie som finner sted langs Nidelven, så klart, helt til elven plutselig stopper. Et eller annet mystisk kommer så svevende opp den… (Nei, ikke Hufsa.) Skummel vri! Det skulle du ikke trodd, hva? Det er derfor jeg ikke smiler med tennene. Nå fikk jeg hele teksten til å virke tøysete, men den er ikke det, altså. Jeg har bare en litt barnslig måte å formulere meg på her på bloggen.

1 kommentar på Jeg har blitt forfatter!

  1. Kristine
    22.11.2016 at 21:27 (2 år ago)

    Haha, høres ut som en fantastisk historie! :D Kos deg med skrivinga! Her går det heller dårlig nå (dvs. enda dårligere enn i begynnelsen av måneden), men heldigvis kommer det andre måneder etter november også man kan skrive i!

    Svar