Hei! Jeg heter Line, og er en 28 år gammel trønder som bor i Bergen, sammen med mann og hund. Mannen heter Bjarte, og hunden er en snart 3 år gammel cairnterrier ved navn Mildred.

Jeg vokste opp på Lundamo, noen mil sør for Trondheim. Det er/var ei ordentlig bygd med heimbrent, karsk, rånere, og hønskit på jordene. Da jeg akkurat hadde fylt 17 flyttet jeg for meg selv og gikk medier og kommunikasjon på Brundalen, til jeg i 2008 begynte på internasjonalt solidaritetsarbeid på Åsane folkehøyskole. Og i Bergen ble jeg værende. Det har blitt seks forskjellige leiligheter gjennom årene; på Torget, i Skuteviken, Sandviken og Våganeset, og et halvt år innimellom der bodde vi i Botswana. Nå bor jeg på Kronstad sammen med en jeg fant på folkehøyskolen. Jeg har studert ved UiB, og har samtidig jobbet i en barnehage i en god del år.

I sommer tar jeg med meg mann og hund og flytter opp til bygda igjen. De første årene kommer vi til å bo i bestahuset, helt til jeg blir voksen. Da skal vi kjøpe en gård der vi dyrker våre egne grønnsaker, lager syltetøy, har bier, leier ut rom til turister, og steller i stand låvefest og kafé om sommeren.

I snart ti år nå har jeg hatt blogg, siden mai 2007, dog veldig av og på. Flere ganger har jeg vurdert å lage en temablogg, for jeg har hørt at det er slike blogger folk vil lese. Men nei, jeg liker så mye at jeg ikke kommer til å spesialisere meg innen ett tema; natur, reise, hund, mat, by, interiør, bøker, klær, men viktigst av alt er foto. Så da løser jeg hele problemet ved å kalle dette en fotoblogg. Enkelt som det.

 

mail

lulu

2 kommentarer på

 1. caroline
  03.04.2012 at 19:49 (6 år ago)

  åå, kjenner jeg nesten blir litt forelska i deg etter å ha lest dette. du er så fin og unik:) OG bildet. STUNNING!

  Svar
 2. samovaren
  04.04.2012 at 22:31 (6 år ago)

  hihi, åh, du er søt ass, flaxloddflaskejenta!<3

  Svar